fbpx

collectie

in de mood voor

de collectie

De studio van Mood4Style! bevindt zich in het KICC.

Op 300 m2 oppervlakte staan diverse A-merken uitgebreid gepresenteerd met verschillende collecties op het gebied van vloeren, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en behang.

Van PVC vloeren, houten vloeren, tapijt, marmoleum, gietvloeren alles onder één dak te zien en te vergelijken. In een presentatie zonwering kan ik je alle mogelijke raambekleding laten zien, alle voor en nadelen bespreken en bekijken of het bij je raam toepasbaar is.

Voor de finishing touch kun je ook gordijncollecties zien voor elke sfeer. Van voile, inbetween, overgordijn tot verduisterende stoffen.

Leuk in combinatie met een mooi behang of digitaal geprint fotobehang!

IMG_2254

Exclusief Mood4Style!

collectie

Exclusieve Mood4Style! collectie: Gordijnen, behang en vloerkleden.

Helemaal naar je wens laten maken. Door middel van Digiprinting kan ik het gewenste patroon of kleurencombinatie aan de hand van pantone kleuren voor je samenstellen en op diverse kwaliteiten behang, gordijnstoffen en vloerkleden laten printen. Voordelen zijn, niemand heeft hetzelfde behang, en een betere match kan je niet krijgen.

Bekijk collectie
Hoofdfoto vloeren

Vloeren

collectie

Harde vloeren zoals parket, laminaat, PVC vloeren, gietvloeren, vinyl en marmoleum zijn bij mij te zien. Maar ook zachte vloeren zoals hoogpolig tapijt tot praktisch projecttapijt zijn gepresenteerd door de beste merken.

Merken zoals Desso, Tarkett, van Besouw, Jabo, Therdex, Forbo, Interface, Eurocol, Arturo, EPI, Moduleo, de Ploeg, Luxaflex, VPZ zonwering en Masureel presenteren de nieuwste collecties in het groot.

Hoofdfoto gordijnen

Gordijnen

collectie

Naast mijn Mood4Style! collectie, waarin een voile, inbetween, overgordijn en blackout kwaliteit stof te bedrukken is, is ook o.a. de Ploeg vertegenwoordigd met hun kwalitatieve hoogwaardige stoffen. Daarnaast heb ik een speciaal geselecteerde collectie van kamerhoge gordijnstoffen van transparant tot verduisterend om het verhaal compleet te maken.

Hoofdfoto binnenzonwering

Binnen- en buitenzonwering

collectie

De aankleding van een raam kan niet zonder een goed zonweringsproduct. Aan de binnenkant van je raam voor zonwering en decoratieve afwerking, denk bijvoorbeeld aan een plissé, houten jaloezie of vouwgordijn of buiten voor de beste warmtewering zoals screens of een knikarmscherm. Een diversiteit van producten met alle eigenschappen kan ik je laten zien. Een uitgebreide collectie van VPZ zonwering of een decoratieve collectie van Luxaflex. Alles in huis voor het beste en mooiste advies. Op maat gemaakt en door vakmensen geplaatst.

styling Bregje Nix

Vloerkleden

collectie

Naast mijn gepersonaliseerde vloerkleden kan ik ook diverse kleden laten zien van o.a. de merken Desso, Tarkett, van Besouw, Jabo, Kuatro, Louis de Poortere en Brink & Campman. Van heel kleurrijk, tot neutraler, hoogpolig of een vinylkarpet. Met een passend vloerkleed maak je het plaatje compleet.

Hoofdfoto behang

Behang

collectie

Zelf heb ik een voorliefde voor behang. Waarom? Je kunt er een unieke look mee geven. Een compleet eigen karakter wat je niet overal tegenkomt.

Natuurlijk ben ik heel enthousiast over de Mood4Style! collectie waarbij alles mogelijk is. Maar daarnaast heb ik een gave collectie behang van Masureel met de merken Khroma, Zoom en Guy Masureel. Van digitaal fotobehang tot mooie uni’s. Of toch die panters? Voor degene die graag regelmatig veranderen.

Glasfiber behang wat zelfs op de vloer toegepast kan worden of op de wand in de badkamer? De mogelijkheden van Inkiostro Bianco zijn bij mij te zien.

Een foto gemaakt om nooit te vergeten? Laat die drukken op een fotobehang compleet op maat gemaakt!

Advies_aan_huis1

Verf

collectie

Witte muren? Dat kan en is altijd goed, maar met een tint of kleuraccent maak je een ruimte uniek, levendig en warm. Met de matte krijtverven en schitterende kleurencollectie van Painting the Past maak je de ruimte sfeervol. Doordat de verf extra mat is blijven de kleuren intens en blijven deze overdag met zonlicht hetzelfde. Geen reflectie waardoor er geen weerspiegeling in de verf ontstaat en de kleur gewoon de kleur blijft. Nieuwsgierig naar de collectie? Op grote stalen in mijn studio te zien.

Denk ook aan een bedrijfslogo gedrukt op gordijnen? Of tapijt in de huisstijlkleur?

Bent u in de mood voor

de perfecte match?

Met een ruime collectie harde en zachte vloeren, gordijnen, binnenzonwering en wandafwerking van diverse merken, kom ik graag bij u aan huis voor een passend advies. Gevolgd door een vrijblijvende offerte.

Maak een afspraak