fbpx

bouwtekening advies

Bouwtekeningadvies

bouwtekening advies

nog in de bouwfase?

Nog in bouwfase? Denk niet dat je te vroeg aanklopt voor een eerste blik op tekeningen. Aan de hand van je bouwtekeningen kan ik al veel zien en een globaal advies geven. Voor bijvoorbeeld aangeven van lichtpunten of elektra, indeling van de ruimtes, basis voor je ideale vloer, positie van ramen of afwerking van wanden.

De opties, die er vanuit een bouw aangeboden worden, zijn vaak lastig in te schatten. Een paar meter uitbouw erbij of toch de keuken op een andere plek. Of misschien simpelweg een muurtje verlengen. Door middel van een plattegrond of 3D visualisatie kunnen we samen kijken wat de beste opties zijn voor het maken van keuzes. Uw woning wordt tenslotte maar één keer gebouwd. Dan is het toch fijn om ruim van te voren te kijken waar je goed aan doet. Het is tenslotte voor heel wat jaren woonplezier.

ideale woning

het totaal plaatje

Heb je het totaal plaatje al voor ogen? Compleet verliefd geworden op die ene vloer, of het ideale raamproduct gevonden? Dan kunnen we kijken of het technisch mogelijk is om het toe te passen in je nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming, of aan kantelkiepramen waar niet alle zonwering op gemonteerd kan worden. Allemaal punten waar tijdens een bouw vaak nog rekening mee gehouden kan worden voor de perfecte afwerking van je woning.

Ook kan ik een vrijblijvende offerte naar wens aanbieden aan de hand van die tekeningen en na het bepalen van de producten, die je graag in je woning of werkplek zou willen hebben. Toch fijn om van te voren te weten wat voor kostenplaatje je ideale woning met zich meebrengt.

kozijnen-draai-kiep-raam-prijs

Klaar voor het beste advies voor je ideale woning?