fbpx

wie ben ik

even voorstellen..

wie ben ik?

Ik ben Carola Hoolmans. Je persoonlijke interieurstyliste. Tevens het gezicht achter Mood4Style!

Na een opleiding op het Nimeto te hebben afgerond, is interieur al 13 jaar lang mijn drive en passie. Na 12 jaar ervaring in een winkel voor totaal woninginrichting geef ik nu met Mood4Style! onafhankelijk interieuradvies. Niet alleen kijkende naar de mooiste plaatjes, maar ook met een technische en praktische blik.

Van kleuradvies, materialenplan, lichtplan tot complete inrichting van je woning of werkomgeving. Eventueel gevisualiseerd door middel van een 3D tekening.

mood4Style!

uniek interieur

Met Mood4Style! ben ik een jong en dynamisch bedrijf met een creatieve en energieke blik op de toekomst. Ik ben altijd op zoek naar net een beetje anders. Aparte producten en vernieuwingen op het gebied van interieur. Bij mij kan je terecht voor een uniek plaatje voor ieders budget en naar persoonlijke wens.
Mijn doel is om je elke dag in de juiste mood thuis of werkomgeving te laten komen.

Nieuwsgierig geworden? Laat je woonwens naar werkelijkheid vertalen door Mood4Style! en maak snel een afspraak!

in de mood voor

inspiratie opdoen?

Bekijk hier welke projecten er al in de juiste mood zijn.

portfolio